Direct la continutul paginii »

Trithemius Media SRLFederatia Română a Jurnaliştilor MediaSind este organizaţia sindicală reprezentativă a jurnaliştilor din Romania. Peste 9.000 de angajaţi care lucrează în industria mass-media din Romania sunt membri ai unuia dintre sindicatele afiliate FRJ MediaSind.

Infiinţată în anul 2004, semnatară a Contractului Colectiv de Muncă Unic la Nivel de Ramură Mass-Media împreună cu Patronatul Presei din România - ROMEDIA şi Uniunea Naţională a Patronatului Român – UNPR, FRJ MediaSind are ca membri peste 24 de sindicate afiliate din presa scrisa, radio televiziune, edituri şi difuzare.

Este membru fondator al Comitetului Sectorial Mass Media, singura organizaţie abilitată de lege să ia decizii în ceea ce priveşte formarea profesională (validări de standarde ocupaţionale, calificări etc.)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trithemius Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trithemius Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trithemius Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.