Direct la continutul paginii »

Kopa Publicatii SRLSapte Seri este ghidul saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 45 000 de exemplare în peste 800 de locatii din Bucuresti.

Revista a aparut pe 12 iunie 1998, avand 16 pagini color, un tiraj de 17 000 de copii si a fost distribuita in aproximativ 60 locuri. In cadrul listei de distributie se regasesc cinematografele, teatrele, centrele culturale, universitatile, restaurantele din centrul Bucurestiului, fast food-urile, centrele de afaceri, hotelurile etc.

Cu o prezenta de peste 12 ani pe piata bucuresteana, revista Sapte Seri se adreseaza unui public variat: tineri si maturi, bucuresteni, dar si cei care sunt în trecere (straini sau provinciali), barbati si femei, persoane active care îsi petrec timpul liber în oras.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kopa Publicatii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Kopa Publicatii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kopa Publicatii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.268