Direct la continutul paginii »

Editura Vremea Xxi SRLEditura Vremea a luat fiinta in anul 1990. Este una dintre primele edituri particulare din Romania.
In anii care au trecut de atunci, editura a reusit sa-si defineasca personalitatea, impunandu-se in lumea cartii ca o prezenta distincta, perena.

Pornita de la zero, editura Vremea publica acum un numar de aproximativ 50 de titluri pe an. Cresterea ei, fara salturi spectaculoase, dar temeinica si constanta, se sprijina pe tezaurul de munca atenta a catorva impatimiti ai cartii, care lucreaza in editura inca de la infiintarea ei.


Vremea a fost prima editura din Romania care a publicat documente inedite, legate de istoria noastra recenta. Inca de la primele aparitii, colectia FID - Fapte, Idei Documente a trezit numeroase ecouri, fiind apreciata sau denigrata cu egala vehementa, semn sigur al valorii demersului editorial concretizat prin volumele ce poarta aceasta sigla.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Vremea Xxi SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Vremea Xxi SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Vremea Xxi SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.961