Direct la continutul paginii »

Editura Arte SRLRevista VIP este unul din cele mai longevive branduri ale presei romanesti, care a facut legatura intre personalitati si cititori dintr-o perspectiva speciala, mai mult decit mondena. Publicatia fiind construita corect, aici s-a format o excelenta scoala de presa.

Jurnalistii tineri, care au devenit pe rand formatori de opinie si, mai tarziu, formatori de gazetari, sunt acum pilonii departamentelor de informatie mondena din multe dintre redactiile celor mai prestigioase publicatii din piata media.

Ceea ce se invata la VIP si ceea ce ii diferentiaza pe jurnalistii de aici de ceilalti gazetari sunt propriile noastre valori de conduita: acuratetea informatiei, echidistanta si respectul fata de cititori.

Ni s-a demonstrat in timp ca toate aceste lucruri construiesc atat articole care fac istorie, cat si caractere puternice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Arte SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Arte SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Arte SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.319