Direct la continutul paginii »

Infarom SRLEditura INFAROM este o editura tehnica si stiintifica romaneasca cu distributie internationala, publicand titluri in limbile romana, engleza si spaniola.

Proiectul Imagini Vechi a fost initiat in 2007 si s-a bucurat de un real succes in randul audientei noastre. Arhiva noastra de imagini vechi este in continua dezvoltare, zilnic fiind achizitionate imagini si informatii despre acestea.

Asteptam cu interes propuneri de colaborare din partea persoanelor fizice si juridice, in domeniul specific acestui site. Suntem interesati indeosebi de:
• completarea arhivei de imagini digitale cu imagini din orice oras al Romaniei;
• participarea la proiectele publicistice privind albume si carti tiparite;
• distribuirea produselor noastre in magazine specializate (anticariate, magazine de suveniruri, librarii, galerii de arta, etc.), in diverse formule de colaborare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Infarom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Infarom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Infarom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.032