Direct la continutul paginii »

Editura Tehnica SRL
Infiintata exact la cumpana secolului trecut (1950), Editura TEHNICA a fost initiatoarea si cultivatoarea perseverenta in cenusa Romaniei postbelice a genului tehnic al literaturii stiintifice.

Produsul numit – carte tehnica – s-a impus ca un gen distinct de literatura, cu virtuti informative specifice si aplicabilitate imediata. Transgresand bariere ideologice, cartea tehnica romaneasca, ne-a mentinut in universalitatea cunoasterii stiintifice si realizarilor tehnice.

Cu nu mai putin atasament, ea a intretinut, in prelungirea unor traditii de perenitate ale neamului nostru, flacara unui iluminism viguros pe plan national, ca tribuna a personalitatilor de efigie ale creativitatii tehnico-stiintifice autohtone.

Totodata, cartea tehnica a slujit cu abnegatie frontul educational, contribuind decisiv la formarea generatiilor succesive de competente tehnico-ingineresti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Tehnica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Tehnica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Tehnica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.422