Direct la continutul paginii »

Media Hunedoreana SRLMESAGERUL HUNEDOREAN continuă să cucerească tot mai mulţi cititori. Orientarea este spre cititor, spre nevoile, întrebarile si necesitatile practice ale acestuia.

Avem si un nou concept in 2009 ce insumeaza aticole despre profesii si cariere, avem jurnalism cetatenesc, interactiv, îi antrenam pe cititori sa ne sesiseze probleme din comunitatea lor, de la locul de munca, de la scoala, îi antrenam în dialoguri, în a-si spune parerea libera.

Tinta noastra este publicul activ, dinamic, cu putere de decizie sau in formare, iar segmentele de piata cucerite reprezinta publicul cu varsta cuprinsa intre 15 – 63 ani (conform sondajelor interne).

Mentinerea acestui target este posibila datorita continutului diversificat, pe care il consideram a fi unul dintre cele mai mari atuuri ale noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Media Hunedoreana SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Media Hunedoreana SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Media Hunedoreana SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.333