Direct la continutul paginii »

Timpolice SRLSuntem unul dintre primele ziare locale infiintate in Timisoara dupa decembrie 1989, TIMPOLIS fiind fondat, in februarie 1990, de Dan Bardas.

Cei peste 17 ani de existenta vorbesc de la sine despre constanta si perseverenta acestei publicatii.

TIMPOLIS este o publicatie prin intermediul careia, pe de o parte, incercam sa stabilim o punte de legaturã intre societatea civila si institutii ale statului, iar pe de alta parte, incercam sa scoatem la lumina tare care ne afecteaza pe toti, direct sau indirect.

Scopul nostru il reprezinta educarea opiniei publice, identificarea, prevenirea si combaterea unor fenomene, cum ar fi coruptia, migratia ilegala, traficul cu carne vie sau cel cu droguri, care afecteaza deopotriva, direct sau indirect, toate straturile societatii romanesti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Timpolice SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Timpolice SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Timpolice SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.006