Direct la continutul paginii »

Albastra Casa De Editura SRLIdentificarea clienţilor se face pe bază de e-mail şi parolă. Comenzile procesate corect, sunt confirmate imediat prin e-mail.

Cărţile comandate prin librăria virtuală beneficiază automat de un discount de 20% faţă de preţul afişat. Expedierea cărţilor se face în ziua următoare.

Veţi fi anunţat prin e-mail de data livrării. La ridicarea coletului se va achita contravaloarea rambursului comenzii. Clientul va suporta parţial cheltuielile de transport şi de ramburs.

Cărţile pot fi livrare direct la destinaţie prin Curierat rapid, caz în care veţi suporta 24 lei din cheltuielile de livrare, indiferent de cantitatea comandată. În aproximativ 1-2 zile veţi fi contactat telefonic de curier în vederea livrarii la destinaţie a coletului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Albastra Casa De Editura SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Albastra Casa De Editura SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Albastra Casa De Editura SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.836