Direct la continutul paginii »

Editura Sherpa SRLÎntr-o lume în permanentă transformare, nevoia de informaţie şi publicitate a devenit esenţială pentru succesul în afaceri. Mass-media a cunoscut o dezvoltare fără precedent şi, din multitudinea de oferte de publicitate e necesar să fie alese cele mai bune.

Societăţile comerciale ştiu că succesul lor depinde adeseori de inspiraţia în alegerea partenerilor de care au nevoie într-un domeniul lor de activitate.

Înfiinţat în anul 1998, săptămânalul FLASH a devenit în foarte scurt timp liderul de piaţă în topul difuzării ziarelor locale pe segmentul de mare şi mică publicitate, poziţie pe care se situează şi în prezent.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Sherpa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Sherpa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Sherpa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.809