Direct la continutul paginii »

Publica Com SRLPlată sau curbă, lumea în care trăim continuă sa se transforme. Publica identifică si promovează acele cărţi capabile să producă schimbare.

Ceea ce au în comun autorii pe care ii publicăm, fie ei universitari sau practicieni, sunt excelenţa profesională şi vizionarismul. Indiferent de domeniul sau industria în care ne desfăşurăm activitatea, o idee nouă are un impact hotărâtor asupra felului în care acţionăm.

Cărţile noastre vă invită să faceţi cunoştinţă cu acele idei inovatoare care au transformat şi continuă să transforme lumea în care trăim.

Editura Publica este organizatorul seriei de conferinţe Meet The Thinkers. Aceste evenimente mijlocesc întâlnirea unora dintre autorii pe care îi publicăm cu oameni inteligenti din România.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Publica Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Publica Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Publica Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.229