Direct la continutul paginii »

Life Publishers International SRLIn 1946, LIFE Publishers International a început sã publice literaturã crestinã în spaniolã. În deceniile care au urmat, LIFE (cunoscutã si sub numele de Editura VIDA) a ajuns sã fie unul dintre producãtorii principali de literaturã evanghelicã în spaniolã, francezã si portughezã.

Cu mai multi ani în urmã, conducerea LIFE Publishers a hotãrât sã-si concentreze eforturile pentru publicarea de literaturã crestinã în Rusia si Europa de Rãsãrit. Începând din 1992, peste 80 de milioane de exemplare din Cartea vietii, o carte cu texte biblice pentru copii, au fost distribuite în scolile publice de pe tot cuprinsul Rusiei si Ucrainei. (În prezent, aceastã distributie este realizatã sub conducerea organizatiei Book of Hope International.)

LIFE Publishers tipãreste si distribuie literaturã crestinã în limbile: românã, rusã, ucrainianã si polonezã, si are birouri în Oradea (România), Moscova (Rusia), Minsk (Belarus), Kiev (Ucraina) si Gdanzk (Polonia).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Life Publishers International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Life Publishers International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Life Publishers International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.425