Direct la continutul paginii »

Profitul Agricol SRLRevista PROFITUL AGRICOL este singura publicatie saptamanala din domeniul agriculturii si industriei alimentare. In paginile ei apar informatii de interes tehnologic, comercial, juridic, fiscal etc.

Publicam, de exemplu, cotatiile produselor agricole la principalele burse din lume; Publicam, de asemenea, un breviar al tuturor actelor normative legate de agricultura etc.

Revista apare de 14 ani, fara intrerupere, in conditii grafice excelente, format A4, cu minim 44 pagini, full color. Tirajul saptamanal este de 5.000 exemplare. Profitul agricol se difuzeaza in toate judetele tarii.

Cele mai multe exemplare se vand prin abonamente platite direct la redactie. De asemenea, au mai facut abonamente societati specializate in difuzarea presei, atat din Bucuresti cat si din judete (MT Press, Interpress Sport, Zirkon Media etc.)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Profitul Agricol SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Profitul Agricol SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Profitul Agricol SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.459