Direct la continutul paginii »

Us Food Network SRLPentru a avea grija de sanatatea ta este important sa mananci bine si sa fii activ. Deprinderea unei alimentaţii adecvate, aduce, împreună cu alte elemente corecte de comportament, o viaţă sănătoasă.

KFC ( Kentucky Fried Chicken ) opereaza sub un contract de franciza prin care licenta este acordata companiei US Food Network SA.

Te sustinem sa-ti mentii un regim alimentar echilibrat si sanatos, combinand placerea de a manca la KFC, printr-o varietate de alimente in asocieri corecte. Aici vei gasi valorile nutritionale ale produselor noastre. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi din fiecare categorie, produsele dorite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Us Food Network SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Us Food Network SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Us Food Network SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.949