Direct la continutul paginii »

Touring Rent Auto SRLTouring Rent Auto va propune, in cadrul pachetului de inchirieri auto, alternativa unei calatorii in conditiile confortabile si sigure ale unui Ford Focus.

Recunoscut pentru comportamentul sau rutier impecabil, Ford Focus reprezinta o alegere excelenta in cadrul programului nostru de inchirieri auto.

Solicitand pachetul Ford Focus din cadrul programului nostru de inchirieri auto, veti beneficia de preturi avantajoase. In plus, spre deosebire de alte firme de inchirieri masini, Touring Rent Auto va propune oferte personalizate in cazul in care sunteti interesati de inchirieri de masini pe termen lung.

Programul de inchirieri auto Touring Rent Auto include mai multe modele de masini de inchiriat, in functie de scopul calatoriei dumneavoastra. Pentru cei care doresc sa calatoreasca in interes de afaceri si nu numai,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Touring Rent Auto SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Touring Rent Auto SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Touring Rent Auto SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.575