Direct la continutul paginii »

Tribuna Economica SAIata-ne si in fata crizei financiare si economice... Fata de ceilalti insa, avem un mare avantaj. Acela ca suntem impreuna, stimate cititorule!

Aniversarea “Zilelor Tribunei economice” – sarbatoarea dintre 1 si 10 decembrie a Grupului nostru de presa si editura – este un bun prilej de a ne reaminti ca, impreuna, am trecut prin multe si am rezistat de-a lungul timpului.

Nu trebuie sa uitam ca am parcurs, totusi, 109 ani de traditie si continuitate de presa economica romaneasca. A trecut peste un secol de la infiintarea “Revistei economice”– venerabila obarsie a intregii noastre familii de publicatii economice – si 19 ani de editare a “Tribunei economice”.

Este evident ca in acest interval de timp s-a trecut prin si peste cateva crize economico-financiare, ba chiar si sociale, de proportii. Si pe care impreuna le-am depasit, tocmai prin legatura permanenta intre revista si cititorii sai fideli!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tribuna Economica SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tribuna Economica SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tribuna Economica SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.975