Direct la continutul paginii »

Unirea Pres SRLZiarul Unirea apare in 1891, ca foaie culturală şi bisericească, . întemeiată de un grup de intelectuali şi preoţi patrioţi si luminaţi.

A fost şi a ramas un ziar de luptă pentru unitatea şi S prosperitatea românilor, militând pentru Marea Unire din 1918, unitatea şi prosperitatea neamului.

A apărut până în 1948, când a fost interzis. Reapare în 1968, la Alba Iulia, odată cu înfiinţarea judeţului Alba.

Este un ziar independent, echidistant politic, în slujba cetăţeanului, fiind ziarul cu cel mai mare tiraj din Transilvania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unirea Pres SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Unirea Pres SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unirea Pres SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.634