Direct la continutul paginii »

Revista 22 SRL"22" este primul saptamanal independent postdecembrist.

A primit numele acesta in amintirea zilei de 22 decembrie 1989, cand Ceausescu a parasit cladirea Comitetului Central intr-un elicopter.

La sfarsitul lunii decembrie 1989 s-a constituit prima asociatie neguvernamentala, Grupul pentru Dialog Social, alcatuit din disidenti si intelectuali necompromisi in timpul regimului ceausist.

Colaboratorii revistei sunt nume prestigioase din tara, dar si din strainatate (SUA, Franta, Germania), analizele politice si economice din "22" au urmarit istoria acestor 21 de ani, timp in care principiile promovate de "22" au dobandit o audienta tot mai larga.
"22" se adapteaza din mers schimbarilor societatii romanesti, fiind cunoscuta ca cel mai bun saptamanal de cultura politica din Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Revista 22 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Revista 22 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Revista 22 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.447