Direct la continutul paginii »

Confortex SRLComplexitatea lucrărilor executate a necesitat atât import de tehnologie, cât şi aportul propriu de know-how. Contribuţia CONFORTEX la dezvoltarea tehnicii de comprimare a gazelor este brevetată cu certificate de invenţie şi inovaţie în domeniu.

Compania CONFORTEX este lider zonal în servicii specializate de tehnica frigului şi aer condiţionat.

CONFORTEX este unicul Centru Zonal de Recuperare şi Reciclare Freoni din Moldova şi unul dintre cele şapte existente în toată România: Iaşi, Bucureşti, Constanţa, Râmnicu-Vâlcea, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov.

Obţinerea certificării internaţionale ISO 9001/2000 a reprezentat recunoaşterea oficială a calităţii serviciilor prestate. CONFORTEX devenea astfel, în 2005, singura companie din Moldova specializată în tehnica frigului, certificată ISO.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Confortex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Confortex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Confortex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.448