Direct la continutul paginii »

Societatea Nationala De Gaze Naturale Romgaz SRLCompania se dezvolta prin implementarea de tehnologii de ultima ora in domeniul explorarii geologice, productiei si a inmagazinarii subterane a gazelor, finantate din surse proprii sau externe.

Romgaz face cercetare geologica in scopul descoperirii de noi zacaminte gazifere, produce gaz metan prin exploatarea zacamintelor din portofoliul companiei, depoziteaza subteran gaze naturale si furnizeaza servicii in campurile gazifere pentru optimizarea performantelor acestora.

Pozitia economica si financiara a companiei este caracterizata prin stabilitatea profitului si lichiditate.

Romgaz este o societate pe actiuni de interes national, in care statul este actionar majoritar, fiind reprezentat de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Romgaz se numara printre companiile detinute de stat care au indeplinit toate conditiile de crestere economica devenind una dintre cele mai mari companii din Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Societatea Nationala De Gaze Naturale Romgaz SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Societatea Nationala De Gaze Naturale Romgaz SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Societatea Nationala De Gaze Naturale Romgaz SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.670