Direct la continutul paginii »

Scanrom Solutions SRLNe propunem promovarea pe piata romaneasca a produselor fiabile, ecologice, caracterizate prin calitate, simplitate, siguranta in exploatare,

avand ca principal scop reducerea consumului de combustibil si energie electrica precum si a costurilor de intretinere, in acest mod contribuind la sporirea nivelului comfortului dumneavoastra.

Conceptul care sta la baza functionarii pompelor de caldura este folosirea eficienta a energiei solare, depozitata in pamant/apa/aer in apropierea casei dumneavoastra, atat de eficient incat va poate reduce cheltuielile de incalzire de patru-cinci ori.


Forma si functionarea pompelor de caldura au un termen comun - simplitatea, astfel incat pompele de caldura Thermia nu au nevoie decat de revizii tehnice periodice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Scanrom Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Scanrom Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Scanrom Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.896