Direct la continutul paginii »

Eni Romania SRLBeneficiind de o experienta exceptionala, eni romania ofera in fiecare dintre statiile sale produse italienesti de marca, alaturi de servicii capabile sa satisfaca exigentele tuturor clientilor sai.

Prin cele 37 statii de servicii ale sale si o retea in expansiune care opereaza in Bucuresti si in multe alte orase importante, eni este compania care isi propune sa raspunda tuturor nevoilor vehiculului dvs., fie el bicicleta, motocicleta, automobil, autoutilitara sau camion.

Oriunde calatoriti, veti intalni o statie de servicii eni unde masina va putea fi alimentata, iar dumneavoastra veti putea manca, relaxandu-va intr-o atmosfera placuta, prieteneasca

Eni Romania asigura solutii de calitate atat clientilor din sectorul industrial, cat si consumatorilor directi in ceea ce priveste carburantii, lubrifiantii si produsele speciale pe care le distribuie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eni Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eni Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eni Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.623