Direct la continutul paginii »

Omv Petrom Sa SRLDenumirea companiei este OMV PETROM S.A., ca urmare a hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din data de 20 octombrie 2009.

Dupa privatizarea companiei in 2004, Petrom a inregistrat rezultate pozitive. Procesul de modernizare iniţiat în 2005 este în curs de desfăşurare, conform strategiei de dezvoltare Petrom până în anul 2010

Pe data de 21 mai 2010, Petrom a anuntat strategia pentru urmatorii cinci ani. Dupa un proces profund si de succes de restructurare si modernizare, Petrom tinteste pozitia de jucator cheie pe piata energetica din regiune.


Cu activităţi în domenile: Explorare şi Producţie, Rafinare, Marketing, Gaze naturale si Energie, Petrom are rezerve dovedite de petrol şi de gaz.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Omv Petrom Sa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Omv Petrom Sa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Omv Petrom Sa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.937