Direct la continutul paginii »

Rompetrol Downstream SRLRompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, opereaza o reţea de peste 430 de benzinării la nivel national, fiind prima companie din tara care comercializeaza inca din anul 2003 exclusiv carburanti la standarde Euro.

Rompetrol Downstream ofera in exclusivitate pe piata romaneasca servicii de plata la pompa prin intermediul cardului proprietar Fill&Go.

Sub marca Hei, cel mai actual concept de magazin din România clientii au la dispozitie in benzinăriile Rompetrol o selecţie foarte variata de produse de calitate, precum si posibilitatea de a lua masa sau de a accesa Internetul intr-o ambianta placuta.

Alto101 asigură o creştere a performanţelor automobilului, a randamentului şi fiabilităţii motorului, fiind singurul produs de acest tip realizat integral în România

Efix Diesel contine un mix de aditivi care asigura curatarea injectoarelor si mentinerea optima a functionarii acestora.

Efix este benzina fara plumb care protejeaza motorul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rompetrol Downstream SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rompetrol Downstream SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rompetrol Downstream SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.144