Direct la continutul paginii »

Auto Gaz Trading SRLSC AUTO GAZ TRADING SRL a fost infiintata in anul 2001, avand ca obiect principal de activitate distributia de GPL .

Din momentul constituirii si pana in semestrul II al anului 2002 s-a creat in primul rand o infrastructura informala , o viziune de ansamblu asupra pietei si s-a intocmit in baza informatiilor obtinute strategia de dezvoltare a companiei pe termen mediu si lung.

Prima statie – aflata in incinta Oborului Duminical – a fost pusa in functiune in luna octombrie 2002 urmata la o luna diferenta de statia din BD Marinarilor.

Avand in vedere o suprasaturare a pietei constantene s-au cautat noi oportunitati de investitii pentru anul 2004 .

Astfel ca in luna iunie 2004 s-a dat in exploatare statia din Slobozia – aceasta fiind una din cele mai moderne si frumoase statii existente pe piata la ora actuala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Gaz Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto Gaz Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Gaz Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.117