Direct la continutul paginii »

Flaga Lpg SAÎn 1947, A. Bauer a avut o idee inovatoare de a îmbutelia gazul lichefiat în recipiente metalice uşor manevrabile şi transportabile pentru a uşura pregătirea hranei şi încălzirea. De aici provine şi denumirea firmei FLAGA, din prescurtarea cuvintelor germane FLASCHEN GAS, adică gaz în butelie.

Din acest moment, compania FLAGA a cunoscut o dezvoltare rapidă, au urmat multe alte brevete şi invenţii FLAGA, compania devenind liderul pieţei din acest domeniu.

La începutul anilor 90, FLAGA şi-a extins activitatea şi în Slovacia şi Cehia, înfiinţând câte o companie de acelaşi profil şi extinzându-şi activitatea şi pe segmentul de autogaz.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Flaga Lpg SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Flaga Lpg SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Flaga Lpg SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.