Direct la continutul paginii »

Petrolvalves Import Export SRLPVR (Petrolvalves Romania) este o companie romaneasca privata, reprezentata de o echipa de profesionisti cu experienta, entuziasti si pregatiti intotdeauna sa raspunda nevoilor si cerintelor clientilor si candidatilor deopotriva.

Societatea noastra este specializata pe doua mari domenii de activitate, despre care va invitam sa aflati mai multe detalii in sectiunile dedicate:

Oferirea de servicii de resurse umane pentru a satisface nevoile clientilor de personal calificat pentru a lucra pe proiectele derulate in tara si in strainatate. Din dorinta de a acoperi o gama cat mai larga de cerinte ale clientilor, ne-am extins activitatea, oferind servicii de consultanta si de suport pentru sevicii consulare.

Oferirea de suport clientilor romani la achizitionarea de echipamente industriale pentru industria de petrol si gaze, petrochimie si pentru industria energetica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Petrolvalves Import Export SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Petrolvalves Import Export SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Petrolvalves Import Export SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.