Direct la continutul paginii »

Blue & Rose Design SRLInfiintata in 2007, SC BLUE & ROSE DESIGN SRL are ca activitate de baza comertul electronic.
Intr-o armonie perfecta, am reusit sa imbinam comertul online cu prestarile de servicii in domeniul decorarilor.

Magazinul cu produse ce lumineaza in intuneric fara alimentare cu energie electrica, este pus la dispozitia clientilor nostrii, prin parteneriatul incheiat cu firma producatoare a acestor produse luminoase si anume StarToNight Industries® SRL.

Beneficiind permanent de calauzirea si viziunea creatoare a unei echipe de specialisti din Koln – Germania si imbinand produse si tehnologii de avangarda la nivel mondial, compania este dedicata leadership-ului industrial si inovatiei, lucru demonstrat odata cu lansarea noilor serii de produse cu proprietati luminoase deosebite din gama Lumin-X, Reflekt-X si Reflekt- UV dar si a magazinelor marca StarToShop by Startonight®

La nivel national si international, Startonight® Industries este promotorul celor mai noi concepte, produse si servicii din gama bunurilor de larg consum cu proprietati luminoase.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Blue & Rose Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Blue & Rose Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Blue & Rose Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.