Direct la continutul paginii »

Ora Cinci SRLInfiintata in 1991, Ora Cinci a incercat tot timpul sa satisfaca nevoile clientilor sai mentinand cele mai joase preturi de pe piata din Constanta.

In vremuri de criza, am hotarat sa venim cu SOLUTII pentru mentinerea unui pret minim si a unei calitati maxime pentru produsele noastre.

Atfel am devenit IMPORTATOR DIRECT .
Panourile si sistemele de panouri solare sunt aduse direct din Grecia si comercializate catre dumneavoastra, atat in Constanta cat si intreaga tara astfel excludem comisioanele adaugate de multe alte firme care pot influenta pretul panourilor solare.


Panourile solare si centralele peleti sunt aduse direct din Grecia, Italia si comercializate catre dumneavoastra, atat in Constanta cat si intreaga tara astfel excludem comisioanele adaugate de multe alte firme care pot influenta pretul panourilor solare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ora Cinci SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ora Cinci SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ora Cinci SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.