Direct la continutul paginii »

Sebastian SRLIntregul sistem de valori al companiei SEBASTIAN este centrat in jurul satisfactiei clientului.

Din acest motiv, profesionalismul, punctualitatea, flexibilitatea, dinamismul si grija fata de client sunt principalele calitati care ne definesc si care se regasesc in tot ceea ce facem, considerand ca fiecare dintre cei peste 80% clienti multumiti* reprezinta pentru noi un castig pe termen lung.

Sebastian Energy comercializeaza combustibili lichizi ecologici pentru focare industriale si nu numai. Gama de combustibili lichizi oferiti de catre Sebastian Energy acopera o plaja larga de nevoi si intruneste toate conditiile de calitate.

Vila Sebastian, situata in statiunea Calimanesti-Caciulata, la numai 100 m de Centrul de Tratament Balneoclimateric, va garanteaza petrecera unui concediu de neuitat prin confortul oferit si localizarea excelenta in raport cu toate punctele de atractie turistica din statiune.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sebastian SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sebastian SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sebastian SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.