Direct la continutul paginii »

Talentum SRLSC TALENTUM SRL este o firma specializata pe comertul cu aparate si materiale folosite in instalatiile de apa,gaz, canalizare si in sistemele de incalzire.

In cei 15 ani de existenta ne-am straduit sa mentinem un raport calitate-pret bun pentru clientii nostrii.

Cu cresterea confortului cresc si exigentele, iar noi deseori dorim sa economisim catva banuti pe timpul iernii la factura de incalzire.

Tentatiile sunt mari, precum stim cu totii, producatorii nostrii de peleti vin cu o gama larga de preturi incurcandu-ne in totalitate. Ce peleti sa luam?? Pai cat mai ieftin sa fie, nu?

Promovand aceste produse vrem sa ne aducem contributia la scaderea emisiilor de noxe, asigurand un viitor mai sigur copiilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Talentum SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Talentum SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Talentum SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.044