Direct la continutul paginii »

Infrapanel SRLAvand in vedere ca resursele naturale folosite la incalzire sunt din ce in ce mai scumpe (gaz, petrol, lemn, electricitate etc.) atragem atentia asupra noilor tehnologii ecologice care folosesc energie electrica totodata avand consum redus. Energia electrica se poate obtine folosind doar resurse inepuizabile cum sunt: energia solara, energia eoliana si energia geo-termala.

Efect benefic asupra sanatatii deoarece panourile imita incalzirea soarelui, functioneaza fara zgomot, nu genereaza curenti de aer deci nu ridica praful, nu usuca aerul.

Montaj simplu, rapid, fara mizerie. Se conecteaza la reteaua existenta de 200V. La nevoie, se pot muta foarte usor in alta locatie.

Reglaj automat cu ajutorul termostatelor, independent pe fiecare cameraContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Infrapanel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Infrapanel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Infrapanel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.310