Direct la continutul paginii »

Trans Ivinis & Co SRLSC TRANS IVINIŞ & CO SRL este o societate comercială cu sediul în municipiul Sebeş, înfiinţată în anul 1994, ea fiind parte a grupului de firme IVINIŞ.

Principala activitate a societăţii este distribuţia produselor petroliere (cod CAEN 5050),

iar ca activităţi secundare enumerăm prestările de servicii cum af fi: parcare, spălătorie auto, minimarket-uri şi de ultimă oră, restaurant pentru nefumători, terasă restaurant şi un restaurant de mari dimensiuni, ultramodern, în care se pot organiza mese festive, nunţi, botezuri, cocktail-uri, zile onomastice.

Încă de la înfiinţare, SC TRANS IVINIŞ & CO SRL, deţine locuri de top atât în ierarhia judeţeană - locul I, cât şi naţională - locul 14, la microîntreprinderi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trans Ivinis & Co SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trans Ivinis & Co SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trans Ivinis & Co SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.435