Direct la continutul paginii »

Nistem SRLFondată în anul 1991, SC NISTEM SRL se constituie ca o societate comercială cu capital integral privat românesc, având ca obiecte de activitate comerţul cu carburanţi şi lucrările de construcţii civile, industriale şi agricole.

SC NISTEM SRL a reusit sa se impună pe o piaţă concurentială dură, cu servicii de calitate şi promptitudine în satisfacerea nevoilor clienţilor, reuşind o creştere an de an a cifrei de afaceri.

Acest lucru s-a datorat în principal managementului activ, al personalului calificat, al planificării şi organizării eficiente şi a retehnologizării cu echipamente.

Societatea a avut o evoluţie ascendentă pe piaţa construcţiilor, reuşind să
ajungă una dintre cele mai importante firme din zonă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nistem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nistem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nistem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.744