Direct la continutul paginii »

Ama Sercom SRLVantul a fost utilizat ca sursa de propulsie pentru vapoare timp de mai multe secole, pana cand Watt, a inventat motorul cu abur, in secolul 18.

Pe pamant, turbinele eoliene sau morile de vant se folosesc de foarte mult timp. Imparatul Babilonului HAMURABI, planifica sa utilizeze turbinele eoliene pentru irigatii (conform schitelor) inca din secolul 3 IC.

Cea mai veche turbina eoliana a fost inregistrata in 1191 in Anglia. Prima moara de vant a fost construita in Olanda in 1439.

Termenul de mori de vant a fost folosit chiar si atunci cand se vorbea despre pompe de apa sau alte functii. In prezent termenul mori de vant se foloseste doar pentru dispozitivele care zdrobesc boabele de porumb.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ama Sercom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ama Sercom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ama Sercom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.751