Direct la continutul paginii »

Complex Hotelier Dambovita SAHotelul Dâmboviţa, încadrat în categoria hotelurilor de 3 stele, poate satisface cele mainexigente cerinţe. Hotelul este situat la 1h si 15 min de Aeroportul International Otopeni, la 60km de Sinaia si 2 ore de Curtea de Arges.

In afara de activitatea clasica de cazare si servicii de restaurant gazduim in sala de conferinte training-uri, simpozioane, seminarii, organizam mese festive si cocktail-uri, excurisii de o zi, transport.

S.C. Complex Hotelier Dambovita reprezinta brandul turismului targovistean si dispune de un hotel de 3 stele ce are 88 de camere spatioase dotate cu mobilier modern,aer conditionat,internet si alte servicii ce pot satisface orice gusturi ale clientilor oferind un ambiental deosebit.

Hotelul dispune de 166 locuri în apartamente şi camere cu unul sau două paturi, cu următoarele dotări:

• grup sanitar propriu
• radio/televizor
• telefon
• internet wireless
• încălzire centrală
• aer condiţionat
• minibarContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Complex Hotelier Dambovita SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Complex Hotelier Dambovita SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Complex Hotelier Dambovita SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.955