Direct la continutul paginii »

Ancona P SRLPensiunea PLATON este situata in Municipiul TOPLITA, jud. Harghita, la 20 km de statiunea Borsec, 60 km de statiunea Durau, 45 km de Lacul Rosu, pe valea superioara a Muresului in depresiunea Giurgeului (M-tii Calimani, Giurgeu si Gurghiu).


Pensiunea dispune de parcare privata, inchisa, de terase exterioare amenajate, precum de un cuptor special pentru gratare.

Accesul la pensiune se face pe un drum asfaltat, distanta din centrul orasului pana in statiunea Banffy fiind de aproximativ 2 km.

In interior, punem la dispozitia turistilor, un bar cu masa de biliard, acces internet wireless; o sala de mese, o bucatarie complet utilata ( frigider, congelator, masina de spalat vase) toate fiind cu acces gratuit; Cele 7 camere, sunt amenajate in stil modern si beneficiaza de baie proprie, TV cablu, apa calda non-stop, incalzire centrala.

Pretul este de 80 RON/ camera 2 persoane si de 120 de RON/ camera 3 persoane

Galerie foto Pensiunea PLATON: interior si exteriorContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ancona P SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ancona P SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ancona P SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.863