Direct la continutul paginii »

Continental Hotels SRLCu o traditie de invidiat, lantul nostru hotelier a fost conceput pentru a satisface toate tipurile de clienti prin clasa si armonie, eleganta si stil, arta si inovatie. Astfel, fie ca sunteti in timpul dumnevoastra liber si cautati o oaza de liniste si relaxare sau va aflati intr-o calatorie de business, locatiile noastre reprezinta alegerea ideala pentru un sejur exceptional.

Continental Hotels reprezinta optiunea perfecta pentru oaspetii ce doresc cazare de calitate in cele mai importante orase din Romania, combinand intr-un mod deosebit de placut gazduirea confortabila si serviciile ireprosabile intr-o atmosfera eleganta.

Toate hotelurile sunt amplasate in centrul oraselor. Continental Hotels ofera facilitati atat pentru oapetii de business, cat si pentru turistii de tip leisure: cazare, conferinte si evenimente, food & beverage.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Continental Hotels SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Continental Hotels SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Continental Hotels SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.558