Direct la continutul paginii »

Nordmann Rassmann Romania SRLTotul este mai uşor atunci când chimia este potrivită – la lucru, în activităţile din timpul liber, în viaţa de zi cu zi. Noi – Nordmann, Rassmann GmbH – ne asigurăm că acest lucru este corect pentru o gamă largă de aditivi şi materii prime sintetice şi naturale.

Acestea ne fac viaţa mai sigură, mai sănătoasă, mai colorată şi mai savuroasă, şi fac ca o întreagă categorie de produse să fie mai eficiente şi mai sigure.

Cu o istorie in distributia produselor chimice de peste 90 de ani, firma Nordmann, Rassmann a acumulat o reputatie si o expertiza unica in domeniul materiilor chimice precum si in sustinerea pe termen lung a dezvoltarii partenerilor sai.

Luând în continuu pulsul vremurilor, NRC este întotdeauna alături de clienţii săi atunci când este nevoie. Compania are filiale în Germania si în Europa Centrală, precum şi un sediu în China.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nordmann Rassmann Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nordmann Rassmann Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nordmann Rassmann Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.859