Direct la continutul paginii »

Kinder Club SRLEchipa Kinder Club este formata din cadre didactice tinere si entuziaste, care impletesc cunostintele specifice domeniului educativ cu tactul pedagogic si dragostea pentru copii. Considerand ca latura afectiva este primordiala in dezvoltarea celor mici, dorim sa cream, de fiecare data, un mediu familial, in care fiecare membru (copil, parinte, cadru didactic) este implicat, contribuind la formarea adultilor de maine.


Intreaga structura a cursului este astfel conceputa incat sa se muleze pe personalitatea fiecarui copil in parte punandu-i in valoare calitatile native si contribuind la dezvoltarea lor, stuctura cursului variind in dificultate si complexitate in functie de varsta participantilor. Teatrul, in afara de latura sa ludica, are o componenta la fel de importanta: acea de a ne ajuta sa ne cunoastem mai bine si sa stim sa ne punem in valoare. Acestea sunt elementele noi pe care se bazeaza acest curs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kinder Club SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

32.274