Direct la continutul paginii »

Group Queen Monaco SRLGroup Queen Monaco inseamna 13 ani de experienta pusi in sprijinul partenerilor sai cu ajutorul echipei proprii.

Mijloacele logistice considerabile si echipa de peste 200 de profesionisti dedicati in totalitate clientilor, ne permit sa fim ceea ce va doriti: un partener de incredere!


Strategia companiei noastre se defineste prin orientarea catre client, iar pentru a reusi sa ne atingem obiectivul - acela de a oferi clientilor nostri servicii de distributie-transport-productie-comert de cea mai inalta calitate - avem nevoie de colaborare puternica si loiala pe care sa ne putem baza pe termen lung.

Distributia directa este asigurata printro retea de filiale locale aflate in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si Ramnicu Valcea. Aceste filialeau depozit propriu si sunt coordonate de catre un director zonal.

Aceasta se consolideaza prin intelegerea reciproca a necesitatilor partilor si prin gasirea si oferirea celor mai potrivite solutii, produse si servicii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Group Queen Monaco SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Group Queen Monaco SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Group Queen Monaco SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.685