Direct la continutul paginii »

West Meat SRLWest Meat S.R.L. a luat fiinta la Cuvin, in judetul Arad, in partea de vest a Romaniei, in 2003. Primul domeniu de activitate a fost infiintarea de grajduri pentru exportul de animale (Bovine/ Ecvine).

In urmatorii ani West Meat si-a extins activitatea de la exportul de animale vii, la abatorizarea de bovine, porcine si ecvine.
In mod firesc, West Meat si-a continuat dezvoltarea cu transportul animalelor vii, dupa care acest domeniu de activitate s-a extins la diverse alte transporturi de marfa: frigorifice, prelate sau textile


In anul 2007 West Meat si-a deschis primul din ceea ce urmeaza a fi un intreg lant de restaurante sub brandul Pomo D’Oro, specializate in bucataria italiana.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale West Meat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre West Meat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii West Meat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.588