Direct la continutul paginii »

Saga Professional Import 2002 SRLSaga-Professional vă propune la cele mai avantajoase preţuri, cele mai performante utilaje horeca de pe piaţa românească.

Totul a început de la plăcere, prietenie şi încredere, chiar de acum 3 ani şi cum "saga" este de fapt povestea unei familii, putem spune că suntem ca o familie.

Definind însă profesionalismul, trebuie să recunoaştem că adevăraţii profesionişti nu se opresc din perfecţionare, nici chiar atunci când au ajuns destul de sus.

întâi prin atenţia cu care fiecare client este analizat şi abordat;
apoi prin corectitudinea consultanţei şi a nivelului de expertiză ca rezultat al tuturor experienţelor post-vânzare de pănă acum;

Tocmai atunci când simţiţi că alţi ofertanţi de utilaje şi echipamente HORECA nu vă acordă suficientă atenţie şi vă subestimează inteligenţa oferindu-vă produse suspect de ieftine, ignorând scopul real al oricărei afaceri: finalitatea şi durabilitateaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Saga Professional Import 2002 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Saga Professional Import 2002 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Saga Professional Import 2002 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.