Direct la continutul paginii »

Maruani Com SRLSCURT ISTORIC DE LA INFIINTARE SI PANA AZI.: Societatea Maruani Com SRL,infiintata in anul 1994,are ca asociat unic pe d-na Dolha Rodica,nr. Reg.Com.MM J24/2665/1994,Cod Fiscal.R6794164,capital social 34.160lei,capitalul fiind 100% romanesc privat.Sediul social al societatii este in B-dul Traian Bl.22,apt.123,Baia Mare,,jud.Maramures.In anul 1995 s-a demarat un proiect ambitios pentru acea vreme si anume constructia unei fabrici de mezeluri noi cu utilaje,o parte noi,si o parte second din Germani,investitia totala fiind de aproximativ 900.000 marci germane.In anul 1997 s-a inaugurat constructia in loc.RECEA(cca.3km.distanta din Baia Mare),str.Morii nr.371, si s-a demarat activitatea de prelucrare a carnii si abatorizare porc si vita.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Maruani Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Maruani Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Maruani Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.282