Direct la continutul paginii »

Trade Business Knowledge T.b.k. SRLS&B VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH – Germania, provine din binecunoscuta Sprang & Brands GmbH & Co.KG, infiintata in anul 1909, o firma cu traditie in domeniul ingineriei si al construtiilor de masini.

Din 1997, S&B VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH este in cooperare cu grupul de firme SORMA-GROUP unul dintre liderii mondiali in domeniu ce se ocupa de cercetarea, dezvoltarea si fabricarea masinilor si instalatiilor de preambalat si impachetat fructe, legume, produse pentru congelare precum si a altor marfuri.

Dupa anul 1965, S&B VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH isi schimba profilul productiei si practic face pionieratul in tehnologii avansate de impachetare

Daca vreti sa ambalati, S&B poate oferi echipamentul pe vi-l doriti si pe care se poate conta !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trade Business Knowledge T.b.k. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trade Business Knowledge T.b.k. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trade Business Knowledge T.b.k. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.964