Direct la continutul paginii »

Danni Trans Com SRLDomeniul de activitate il constituie distributia en-gross de bauturi alcoolice si nealcoolice, societatea aflandu-se in permanenta dezvoltare.

Reteaua de distributie este asigurata de 11 agenti de vanzari, livrarea facandu-se cu autoutilitare (Peugeout si Iveco) si autocamioane (Mercedes) proprii, ceea ce asigura operativitate si rapiditate in livrarea comenzilor – Livrarea in maxim 24 ore de la primirea comenzii, in Bucuresti si in zonele limitrofe, indifferent de valoarea comenzii.

Oferim clientilor nostrii produse de calitate, la un pret competitiv ocolind alti intermediari, lucrand direct cu productorii

De 12 ani suntem pe piata, un colectiv unit, cu o crestere sanatoasa, continuand sa ne extindem, sa ne dezvoltam.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Danni Trans Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Danni Trans Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Danni Trans Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.022