Direct la continutul paginii »

Mont Rose SRLSocietatea Mont Rose a fost infiintata in anul 2001 cu scopul de a oferi pasionatilor de plante si nu numai, solutiile, precum si produsele necesare pentru intretinerea acestora.

Datorita faptului ca nu numai produsele de intretinere dar si cunostintele necesare si materialul educational lipseste de pe piata ne-am hotarat sa incercam sa punem bazele unei culturi de flori bazata pe cunostinte tehnice.

Produsele comercializate de societatea noastra sunt amestec de turba Florimo, solutie nutritiva Vitaflora, insecticidele Planto. Toate aceste produse sunt fabricate in UE in concordanta cu cel mai exigent tip de calitate, ISO 9001, 9002.

Periodic o sa publicam articole, newsletter-uri cu sfaturi utile referitoare la plante si intretinerea lor pentru perioada respectiva, precum si referitor la promotiile efectuate de firma noastra cu diferitele magazine specializate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mont Rose SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mont Rose SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mont Rose SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.725