Direct la continutul paginii »

Solarex Impex SRLCompania noastră s-a infiintat in anul 1993. In acest timp Solarex a avut o crestere spectaculoasa, cu o crestere a cifrei de afaceri de minim 70% anual, iar in prezent avem un personal calificat de peste 70 de angajati

Domeniul de activitate al SC SOLAREX IMPEX SRL este microambalarea pesticidelor si distributia nationala de pesticide si seminte.

Ne dorim imbunatatirea serviciilor oferite, oferirea de solutii viabile in rezolvarea problemelor fermierilor si va putem asigura ca aprovizionarea cu marfa se va face in cel mai scurt timp din momentul lansarii comenzii ferme.

Cu ajutorul inginerilor specializati firma va pune la dispozitie solutii pentru cultura d voastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Solarex Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Solarex Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Solarex Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.932