Direct la continutul paginii »

Bayern Shop SRLConceptul DEPOZITUL DE BERE a luat fiinta in vara lui 2009 din dorinta fondatorilor de a oferi pe piata romaneasca bere de calitate superioara, exclusiv din import Germania.


Livrarile la domiciliu sau la sediul firmelor se supune unor conditii prezentate in sectiunea de Conditii Generale respectiv Conditii de Livrare.


Persoanelor juridice (baruri, cluburi, discoteci sau pur si simplu alti comercianti) care doresc sa inceapa o colaborare cu noi, le oferim conditii de fair-play, fara conditionare cantitativa, fara target-uri sau alte impuneri practicate de concurenta.

Totodata s-a inregistrat si prima prezenta nationala a unui magazin specializat numai in vinzarea de bere germana. Magazinul este situat in Dumbravita, la 3 km de centrul istoric din Timisoara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bayern Shop SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bayern Shop SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bayern Shop SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.385