Direct la continutul paginii »

Alcor Invest Holding SRLWMF dispune de unităţi de producţie de ultimă generaţie pentru automate de cafea argintărie, ustensile pentru gătit, tacâmuri, cuţite.

Compania a fost fondată în anul 1853 şi este un furnizor de produse de marcă care îndeplinesc cele mai pretenţioase cerinţe referitoare la design, calitate şi utilitate din întreaga lume.

Pentru protejarea viitorului, WMF se străduieşte să obţină o creştere calitativă.

Elementele de bază pentru o asemenea creştere sunt conservarea resurselor şi a mediului, precum şi orientarea permanentă către consumatori şi clienţi.

Punctul forte al tuturor activităţilor de comercializare este reprezentat de un parteneriat bazat pe încredere cu consumatorii si colaboratorii noştri.

Produsele WMF se disting pe pieţele naţionale şi internaţionale prin designul, utilitatea şi calitatea lor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alcor Invest Holding SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alcor Invest Holding SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alcor Invest Holding SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.135Site-uri web